Redigera Logga ut
Tillbaka

Välkommen till SOFs "How To" sida!

Denna sida samlar lite dokument samt övrig information om hur man redigerar sidan annat bra att veta för kring rutiner och administration av turneringar m.m. 

Redigera hemsidan

Dokumenten uppdateras när så behövs. Alla som har tillgång till dropboxkontot kan ändra. Där finns filen både som pdf och word. Uppdatera PDFen om du vill redigera dokumentet, byt ej namn på den då fungerar inte länkarna nedan. 

Logga in med ditt användarnamn på följande länk

PDF med instruktioner om hur du uppdaterar det du ser på förstasidan 

PDF med instruktioner om hur du uppdaterar turneringsresultat och SGP 

 

Medlemsmatrikel

Här kan du se medlemsmatrikeln utan att logga in på adminsidan. 

PAPP

Instruktioner om hur du nyttjar papp och vad du sen gör med filerna när väl turneringen är spelad. 

Finns även på engelska!

 

Drop Box

För diverse dokument som vi har gemensamma nyttjar vi dropbox. Här hittar du dokument som kassaboken, instruktionerna till hemidan, regelhäftet m.m. 

Behöver du ett konto för att lägga upp filer kontakta mateusz. Du kan dock se dokumenten utan konto direkt i din webbläsare. Har du installerat porgrammet så hittar du filerna på din dator och de uppdateras så fort någon ändrar något. 

Mail utskick

Våra mailutskick görs med gratisvektyget Mailchimp. Ansvarig/a för att skicka ut mail har inlogg och kunskap om hur man gör. (Om tid och ork finns kommer det upp instruktioner här, dock inget som lovas).

Mailinglistan för mottagare är kopplad till våran sidas medlemar. Hanteringen av baunces, registirering och avregistreriung sköts helt automatiskt. (När man skapar konto eller ändrar sina uppgifter kan man välja om man vill ha utskick. Detta skynkas då så att den aktuella mailadressen läggs till eller tas bort.)